Over Amodo

Binnen het centrum staan we sterk achter het principe van een nooit ophoudende professionele nieuwsgierigheid d.m.v. bijscholingen, supervisies en intervisies met collega's om onze vakbekwaamheid te versterken en op de hoogte te blijven van de meest recente inzichten en technieken.

Hierdoor werken we niet met een gelimiteerde set aan methodieken, maar zetten een brede waaier van methodieken in die we aanpassen aan de cliënt en zijn/haar vragen, noden en behoeften.

Het centrum amodo steunt op 5 pijlers

Pijler 1: Vorming

Binnen de Vorming richt het Centrum zich zowel naar de profit als de non-profit sector met onderwerpen die zich richten naar het bedrijfsleven, het onderwijs en lokale en federale overheden.

We komen bij jou langs op de werkvloer en/of je kan participeren aan intervisie/supervisiegroepen bij ons op kantoor.

Pijler 2: Coaching

PERSOONLIJKE COACHING EN LIFECOACHING

We ondersteunen en begeleiden u naar persoonlijke groei en zelfsturing rekening houdend met uw omgeving en uw mogelijkheden. We gaan daarbij op zoek naar jouw specifieke wensen en behoeften en houden rekening met blokkades die er zijn om jouw persoonlijke doelen te bereiken.
 

PERSOONLIJKE COACHING EN BURN-OUT

Als burn-out coach helpen we u graag bij het ontwikkelen van uw veerkracht en het voorkomen van burn-out. We ondersteunen u in het vinden van meer balans en geluk in het leven.
 

BUSINESSCOACHING

We begeleiden u als leidinggevende door middel van persoonlijke individuele coaching.

In een persoonlijk traject, waarvan de duurtijd in onderling overleg wordt vastgesteld, gaan we aan de slag om jouw doelen te bereiken. Daarbij komt niet alleen jouw rol als leidinggevende aan bod maar we kijken ook naar het functioneren van jouw team als geheel.
Dit zorgt ervoor dat zowel jij als jouw team kan groeien en veranderen.
 

Pijler 3: Bemiddeling

Wij helpen u via bemiddeling om conflicten of belangentegenstellingen te overbruggen zowel in private (familie/gezin) als in professionele context (onderwijs/bedrijven/organisaties/lokale en federale overheden).

 

Pijler 4: Psychotherapie

Wij begeleiden u bij functionele klachten en problematieken en hulpen u in het verbeteren van uw levenskwaliteit.

Bij de psychotherapie helpen we jou om steeds terugkerende negatieve patronen te doorbreken, leren omgaan met gevoelens en emoties en het verkrijgen van nieuwe inzichten.

We bekijken samen wat je nodig hebt om jou beter te doen voelen. Wij werken niet met een vast patroon, maar dit wordt telkens aangepast aan jou als persoon. Onze psychotherapeut Heidi is afgestudeerd als Integratief Psychotherapeut waardoor er verschillende technieken kunnen toegepast worden in de therapiekamer.

 

Pijler 5: Relatietherapie

Heidi is psychotherapeut met een specialisatie in de relatietherapie.

Voor meer info kan je terecht op de webpagina 'therapie'.