BEDRIJVEN/STEDEN EN GEMEENTEN

AMODO begeleidt jou en jouw bedrijf/organisatie:

  • In de kanteling van een functionalistische en hiërarchische organisatie naar een organisatie waarbinnen zelforganiserende teams met afgestemde verwachtingen en verantwoordelijkheden centraal staan.
  • In het uitwerken van een beleid rond welzijn en welbevinden.
  • In het flexibel omgaan van jouw medewerkers met veranderingsprocessen.
  • In het voeren van functionerings- en evaluatiegesprekken volgens de principes van de innovatieve arbeidsorganisatie.
  • In het omgaan met aanslepende conflicten in jouw team.
  • In het omgaan met klachten en het brengen van emotioneel moeilijke boodschappen.
  • ...

 

COACHING

Via executieve coaching helpen we jou groeien in jou wleidinggevende vaardigheden en zelfsturing teneinde een sterke individuele stijl te ontwikkelen en jouw doelstellingen gemakkelijker te behalen.

 

BEMIDDELING

Waar mensen samenwerken doen zich conflicten voor.

Het is belangrijk zowel voor het individuele teamlid, het team als voor de organisatie dat de conflicten snel worden aangepakt om te vermijden dat ze escaleren.

Conflicten die escaleren splitsen een team op in groepen medestanders, tegenstanders en teamleden die wanhopig proberen neutraal te blijven om uiteindelijk alle niveaus van de organisatie mee te sleuren.

Dominique Roos bemiddelt op het niveau waar het conflict thuishoort. Dit kan zijn via bemiddelingsgesprekken met de betrokkenen of via bemiddelingsgesprekken op het niveau van het ganse team.

 

Wil je meer informatie over de inhoud van deze lezingen/trainingen? Heb je eventuele vragen en/of bezorgdheden die je graag aan ons wil voorleggen?

We geven jou graag verdere informatie, zoeken samen met jou naar een passend antwoord of een lezing/training op maat of we komen ter plaatse om met het team zelf aan de slag te gaan.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via heidi@amodo.be.

 

 

 

 

 

 

Sessie

Online class: Managen van (corona) angsten en spanningen in jouw team

Voor wie

Voor leidinggevenden

Wanneer

21/08/2020
Van 9u30 tot 12u00

Deze online class wordt live gepresenteerd door de docent. Alle nodige info wordt bezorgd na inschrijving.

Prijs

EUR165,00 excl. BTW

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 7 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger kan steeds jouw plaats innemen.